Migranodearena.org i Zurich Marató de Barcelona t'ofereixen dorsals solidaris gratuïts

La Zurich Marató Barcelona 2020 no viu d'esquena a la solidaritat. Per aquest motiu, fomenta l'esport amb valors i t'ofereix la possibilitat de donar suport a una causa social a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org.

El que et proposem és molt senzill: afegeix un repte solidari al teu repte esportiu i dóna suport a l'organització que vulguis (ONG, fundació o associació). A més, rebràs una compensació: un dorsal solidari gratuït per participar a la prova.

Pots donar suport a la causa que més t'interessi: salut i investigacióm mèdica, exclusió social, cooperació internacional, infància, medi ambient, etc. A migranodearena.org hi ha més de 2.400 organitzacions sense ànim de lucre a qui dedicar la teva marató.

Per aconseguir un dels 100 dorsals solidaris gratuïts disponibles, has de crear i liderar una campanya de crowdfunding a migranodearena.org i aconseguir recaptar un mínim de 500 € entre el teu entorn (amics, amigues, familiars, companys/es de feina), que aniran destinats a l'organització que hagis decidit donar suport.

Com aconseguir un dorsal solidari gratuït?

Per aconseguir un dorsal gratuït per a la Zurich Marató Barcelona 2020 has de:

1.Escriure un email a info@migranodearena.org amb les teves dades personals, confirmant que t'agradaria reservar un dorsal solidari i detallant quina organització t'agradaria donar suport

2.Crear el teu repte solidari a migranodearena.org seguint aquests passos:

a. Entra a migranodearena.org, registra't o inicia sessió

b. Fes clic al botó "Crea repte"

c. Selecciona la categoria "Prova esportiva" i la prova "Zurich Marató de Barcelona 2020"

d. Escull l'ONG que vols recolzar

e. Descriu el teu repte solidari: explica la teva història, afegeix fotos i un vídeo, i estableix l'objectiu de recaptació

f. Comparteix el teu repte solidari: anima que tots els teus amics i família col·laborin en el teu repte per aconseguir els 500 €

3.Migranodearena.org gestionarà la teva inscripció i, un cop inscrit/a rebràs un correu electrònic de confirmació, de la mateixa manera que si haguessis fet la inscripció per la via tradicional.

Podi solidari:

Ser solidari, a més, et permetrà tenir l'opció de pujar al podi oficial de la prova. Les tres persones (o grups) que hagin aconseguit recaptar més fons en els seus reptes solidaris (campanyes de crowdfunding a migranodearena.org), seran premiades el mateix dia de la competició amb un kit de material esportiu donat per ASICS i pujaran al podi oficial de la Zurich Marató Barcelona. La participació al podi tancarà el dia 13 de març a les 10:00h.

Exemples de reptes solidaris de la Zurich Marató de Barcelona 2018:

Aquí pots veure exemples de reptes solidaris liderats per corredors en motiu de la marató de l'any passat.

A continuació, veuràs dos reptes solidaris molt exitosos de l'any passat:
Contacte de migranodearena.org:

Per reservar el teu dorsal solidari, demanar més informació o resoldre dubtes pots contactar amb migranodearena.org a info@migranodearena.org